fbpx
Trappesækkevogn - hvad er det?

Trappesækkevogn – hvad er det?

En trappesækkevogn er en sækkevogn (med eller uden el-motor) der er er optimeret til at fragte gods og personel op- og ned af trapper og bruges oftest af flyttefirmaer når flyttefolk skal fragte flyttegods op- og ned af trapper – typisk ved flytning fra- og til etage byggeri.

Hvad er en trappesækkevogn?

En trappesækkevogn er en sækkevogn der er optimeret til at fragte gods og personel op og ned ad trapper. Trappesækkevogne benyttes ofte af flyttefirmaer ved flytning i etagebyggeri, samt af distributionsfirmaer til at fragter vare på trapper. Trappesækkevogne kommer i forskellige modeller. Nogle modeller har hjul på en akse bag ved de primære hjul, mens andre benytter bælter til at køre på. Nogle trappesækkevogne trækkes manuelt mens andre kommer med elmotorer.

Hvordan fungere en el-trappesækkevogn?

En el-trappesækkevogn fungerer ved at trappesækkevognen trækker sig selv op på det næste trappetrin ved hjælp af et par ekstra ben el. hjul, der drives af en elmotor. Når man skal ned af trapper fungere motoren som bremse. Det betyder at man kan komme ned ad trapper med tung last uden bump eller træk. En trappesækkevogn med elmotor er nem betjene og har desuden den fordel, at den kan benyttes på smalle trapper.

En af de førende producenter af elmotordrevne trappesækkevogne, er det Østrigske firma SANO. SANO´s Liftkar Sal, en af de letteste og hurtigste trappesækkevogn med elmotor markedet, der gør løfteopgaver på trapper nemt og overskueligt. En Liftkar Sal kan løfte op til 170 kg. op ad trapper.

Hvor kan man købe trappesækkevogne?

Ønsker man at købe en trappesækkevogn fra Østrigske SANO, kan man via deres website, se hvor de har internationale forhandlere. Ønsker man at købe en trappesækkevogn i Danmark (med eller uden el-motor), kan dette gøres hos den Danske forhandler af Litkar.

Se flyttefirmaer der har trappesækkevogne

Flytr - Flytr
09/08/2018 af
Gratis flyttetilbud på flytning i hele Danmark

Nemt og bekvemt

Få gratis flyttetilbud fra alle de bedste flyttefirmaer i Danmark.

Nemt & trygt

Alle flyttefimaer på flytr.dk er kvalitets- og forsikringsgodkendte.

Seneste Artikler

Så mange penge bruger vi danskere om året når vi flytter
Artikler & Guides

Så mange penge bruger vi danskere om året når vi flytter

Vi danskere flytter mere end vi historisk set har gjort før og vi bruger ligeledes flere penge på andet end flyttefirma og flyttekasser. ...
Hvordan flytter man fra Danmark til Grønland og hvad er værd at vide?
Artikler & Guides

Hvordan flytter man fra Danmark til Grønland og hvad er værd at vide?

Der rejser sig mange spørgsmål når tankerne falder på at flytte fra Danmark til Grønland. Har man brug for pas, bruger man NemID, ...
Hvad koster det at flytte og hvordan regner man det ud?
Artikler & Guides

Hvad koster det at flytte og hvordan regner man det ud?

Hvad koster det at flytte? – er et godt spørgsmål og svaret er ikke nødvendigvis simpelt. Læs med her hvor vi gennemgår hvordan ...