Hvad er et flyttetæppe?

Et flyttetæppe er et tæppe typisk fremstillet af polyester og bomuld der benyttes af eks. flyttefolk til at beskytte møbler m.m. under transport og flytning.

Hvad er en møbelhund?

En møbelhund er et bræt med 4 hjul der kan benyttes til at flytte tunge møbler eller flyttekasser. Møbelhun de bruges typisk af flyttefolk i firbindelse med flytninger.

Tungløft – hvad er det?

Skal du havde håndteret eller flyttet tunge eller svært håndterbare og som oftest værdifulde effekter hvor det særligt vigtigt at sikkerheden er i top – skal du vælge et flyttefirma der har tungløft som speciale.

Trappesækkevogn – hvad er det?

En trappesækkevogn er en sækkevogn (med eller uden el-motor) der er er optimeret til at fragte gods og personel op- og ned af trapper og bruges oftest af flyttefirmaer når flyttefolk skal fragte flyttegods op- og ned af trapper – typisk ved flytning fra- og til etage byggeri.

Hvad er en flyttekasse og er alle flyttekasser ens?

Der er forskellige typer flyttekasser og der er flyttekasser der slet ikke er flyttekasser – men derimod opbevaringskasser. Læs med her hvor vi gennemgår de forskellige typer flyttekasser og hvor man kan købe dem.