Privatlivspolitik for flytr.dk

Denne privatlivspolitik forklarer, hvordan Flytr (”vi” eller ”os”) behandler dine personoplysninger.

Dataansvarlig
Den juridiske enhed, som er ansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger er:

Flytr
CVR-nr:
2000 København
Email: [email protected]

Brug af personoplysninger
Vi anvender dine personoplysninger til følgende formål:

  • Levering af vores ydelse: Personoplysninger anvendes til at oprette og administrere din profil på flytr.dk samt stille værktøjer til rådighed
  • Markedsføring: Personoplysninger anvendes til markedsføringsmæssige formål, herunder at målrette vores kommunikation med dig på baggrund af dine interesse- og fokusområder samt sende dig relevant markedsføring i form af bl.a. nyhedsbreve.
  • Optimering af brugeroplevelse på hjemmeside: Personoplysninger indsamles ved din brug af vores hjemmeside. Disse oplysninger bruger vi til at optimere brugeroplevelsen på vores hjemmeside og de ydelser vi tilbyder. Se nærmere herom i vores cookiepolitik.
  • Forretnings- og produktudvikling: Personoplysningerne benyttes til at forretnings- og produktudvikle Flytrs ydelser, herunder vores hjemmeside og platforme.
  • Statistik: Personoplysninger anvendes til at udarbejde statistikker for brugen af vores hjemmeside.

Kategorier af personoplysninger
Vi indsamler følgende oplysninger om dig til hvert af de nævnte formål:

  • Levering af vores ydelser
  • Almindelige personoplysninger: Navn, adresse, email*, telefonnummer samt, hvis du vælger at logge ind via facebook, de oplysninger, der er markeret som ‘offentlige’*.
  • Markedsføring
  • Almindelige personoplysninger: Navn, adresse, email, telefonnummer og interesser.
  • Optimering af brugeroplevelse på hjemmeside:
  • Almindelige personoplysninger: Onlineidentifikatorer såsom IP-adresser og cookies
  • Forretnings- og produktudvikling
  • Almindelige personoplysninger: oplysninger fra cookies og data omkring brug af hjemmeside og platforme.
  • Statistik
  • Almindelige personoplysninger: Navn, adresse, email, telefonnummer samt oplysninger fra cookies og data omkring brug af hjemmeside og platforme.

Kilder
Når vi indsamler information fra andre kilder end dig, vil denne kilde/disse kilder være:

  • Online kilder, såsom sociale medier, der er offentligt tilgængelige.
  • proff.dk
  • Udbydersider der formidler flytte- og transportydelser.

Behandlingsgrundlag
Vi behandler dine personoplysninger som beskrevet ovenfor baseret på følgende behandlingsgrundlag i forhold til hvert af de nævnte formål:

  • Levering af vores ydelser
  • Behandlingsgrundlaget er persondataforordningens artikel 6.1.f (Nødvendig for forfølgelsen af en legitim interesse for Flytr. Flytrs legitime interesse er at oprette og administrere din profil på flytr samt stille værktøjer til rådighed for flyttemarkedet.
  • Markedsføring
  • Behandlingsgrundlaget er persondataforordningens artikel 6.1.f (Nødvendig for forfølgelsen af en legitim interesse for Flytr. Flytrs legitime interesse er at håndtere kommunikation og markedsføring samt udsende nyhedsbreve.
  • Optimering af brugeroplevelse på hjemmeside:
  • Behandlingsgrundlaget er persondataforordningens artikel 6.1.f (Nødvendig for forfølgelsen af en legitim interesse for Flytr. Flytrs legitime interesse er at kunne optimere og udvikle hjemmeside og platforme samt de værktøjer, vi stiller til rådighed.
  • Forretnings- og produktudvikling
  • Behandlingsgrundlaget er persondataforordningens artikel 6.1.f (Nødvendig for forfølgelsen af en legitim interesse for Flytr. Flytrs legitime interesse er at udvikle forretningen og de produkter, herunder værktøjer til folk der skal flytte, som vi leverer.
  • StatistikBehandlingsgrundlaget er persondataforordningens artikel 6.1.f (Nødvendig for forfølgelsen af en legitim interesse for Flytr. Flytrs legitime interesse er at kunne optimere og udvikle hjemmeside og platforme samt de værktøjer, vi stiller til rådighed.
  • Videregivelse af dine personoplysninger
  • Vi videregiver dine personoplysninger til følgende kategorier af modtagere:
  • Leverandører og forhandlere, som vi samarbejder med, og som assisterer vores virksomhed (forstået som serviceudbydere, teknisk support, leverandørydelser, og finansielle institutioner)

Opbevaring af dine personoplysninger
Vi vil opbevare dine personoplysninger vedrørende:

  • Stamoplysninger (til brug for levering af vores ydelse og markedsføring) indtil du sletter din profil eller anmoder os om at slette dine oplysninger.
  • Oplysninger indhentet til brug for opgaver og projekter vedrørende optimering af brugeroplevelse på hjemmeside, forretnings- og produktudvikling samt statistik opbevares indtil opgaver og projekter er færdiggjort samt – i relevant omfang – i overensstemmelse med slettefristerne angivet i vores cookiepolitik.

Pligtmæssig information
Oplysningerne markeret med * er obligatoriske. Hvis du ikke giver disse oplysninger, så kan du ikke oprette en profil hos Flytr og gøre brug af vores værktøjer.

Dine rettigheder
Du har følgende rettigheder:

  • Du har ret til at anmode om indsigt, berigtigelse eller sletning af dine personoplysninger.
  • Du har også ret til at modsætte dig behandlingen af dine personoplysninger og få behandlingen af dine personoplysninger begrænset.
  • Særligt har du en ubetinget ret til at modsætte dig behandling af dine personoplysninger til brug for direkte markedsføring.
  • Hvis behandlingen af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke, har du ret til at tilbagekalde dit samtykke til enhver tid. Din tilbagekaldelse vil ikke have betydning for lovligheden af behandlingen foretaget inden din tilbagekaldelse af dit samtykke.
  • Du har ret til at modtage de personoplysninger, som du selv har afgivet, i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format (dataportabilitet).
  • Du kan altid indgive en klage til en databeskyttelsestilsynsmyndighed, f.eks. Datatilsynet.

Du kan gøre brug af dine rettigheder ved at:

Kontakte Flytr på [email protected]
Der kan være betingelser eller begrænsninger til disse rettigheder. Det er derfor ikke sikkert, at du f.eks. har ret til dataportabilitet i det konkrete tilfælde – dette afhænger af de konkrete omstændigheder i forbindelse med behandlingsaktiviteterne.

Sidst opdateret: 02/05/2018

Seneste Artikler

Hvad koster det at flytte og hvordan regner man det ud?

Hvad koster det at flytte og hvordan regner man det ud?

Hvad koster det at flytte? – er et godt spørgsmål og svaret er ikke nødvendigvis simpelt. Læs med her hvor vi gennemgår hvordan ...
Flytning med flyttefirma i København

Flytning med flyttefirma i København

Hvordan finder du det rigtige flyttefirma i København og hvad skal du lægge vægt på? Her er nogle tips til, hvordan du kan ...
Skal man flytte selv eller bestille et flyttefirma?

Skal man flytte selv eller bestille et flyttefirma?

Der er flere forskellige måder at flytte på - man kan vælge at gøre selv eller man kan vælge at bestille et flyttefirma. ...