Flyttetilbud - Gratis Tilbud på Flytning

Få en tryg og sikker flytning med Flytr's landsdækkende flyttetilbud service

Vi er med dig hele vejen i din flytning og hjælper dig med at finde det rette flyttefirma og opbevaring til den rette pris - nemt og trygt.

Få en nem og tryg flytning uden alt besværet

Fortrolig håndtering af dyrebare emner
Garanteret sikkerhed i samarbejde med flytte- og forsikringsfirmaer

Flytter fra


Flytter til


Kontakt information


Sikker dataoverførselSikker dataoverførsel icon
Gratis Flyttetilbud - Indhent tilbud på flytning i hele Danmark

Flyttetilbud – Vejen til en nem, hurtig og tryg flytning

Når man skal flytte er der som regel i den forbindelse, mange ting der ligeledes skal have opmærksomhed og koordineres mv. En flytning i sig selv indebærer flere aspekter omkring koordinering, økonomi og tryghed mv. Det sker ofte at man i forbindelse med flytningen, undervurdere omfanget af hvad det kræver at finde et flyttefirma, pakke ned og pakke ud. Det er som oftest desværre også sådan at man ikke får sat sig ordenligt ind i de forsikringsmæssige aspekter det inderbærer at flytte.

Det er ikke sjovt at stå på flyttedagen og så dukker flyttefirmaet ikke op – eller få ødelgt sine værdifulde genstande for derpå at finde ud af at flyttefirmaet eller én selv ikke var dækket forsikringsmæssigt.

Med et flyttetilbud fra Flytr er du dækket ind!

Når du bestiller et flyttetilbud igennem flytr er du garanteret at flyttefirmaet har orden i sagerner, yder en høj service samt forestår flytningen til en fair pris.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er et flyttetilbud, og hvad indebærer det?

Et flyttetilbud er et samlet tilbud (indebærende aftaleforhold og pris) på en flytteopgave, der er gældende fra aftalen indgåes mellem kunde og flyttefrima, til flytningen er gennemført.

Hvad koster det at bestille flyttetilbud gennem Flytr?

Det koster ikke noget at bestille flyttetilbud gennem Flytr, og afregningen for flytningen sker direkte mellen kunden og flyttefirmaet.dk

Hvad hvis jeg ikke ønkser at benytte mig af de flyttetilbud jeg får tilbudt?

Alle tilbud og kundesupport er 100% gratis og uforpligtende. Det betyder at du ikke hæfter for noget, hverken aftalemæssigt eller økonomisk.

Seneste Artikler

Så mange penge bruger vi danskere om året når vi flytter
Artikler & Guides

Så mange penge bruger vi danskere om året når vi flytter

Vi danskere flytter mere end vi historisk set har gjort før og vi bruger ligeledes flere penge på andet end flyttefirma og flyttekasser. ...
Hvordan flytter man fra Danmark til Grønland og hvad er værd at vide?
Artikler & Guides

Hvordan flytter man fra Danmark til Grønland og hvad er værd at vide?

Der rejser sig mange spørgsmål når tankerne falder på at flytte fra Danmark til Grønland. Har man brug for pas, bruger man NemID, ...
Hvad koster det at flytte og hvordan regner man det ud?
Artikler & Guides

Hvad koster det at flytte og hvordan regner man det ud?

Hvad koster det at flytte? – er et godt spørgsmål og svaret er ikke nødvendigvis simpelt. Læs med her hvor vi gennemgår hvordan ...