fbpx

Dansk Transport og Logistik

Dansk Transport og Logistik (DTL)

DTL står for Dansk Transport og Logistik og er en brancheorganisation for det danske transporterhverv på vej og bane. Dansk Transport og Logistik er etableret i 1998 og taler medlemmernes politiske sager lokalt, nationalt samt i EU og assistere vores medlemmer med overordnet rådgivning samt hjælp til løsning i konkrete opgaver ude i virksomhederne. Dansk Transport og Logistik er også arbejdsgiverforening for den danske transportbranche.

Danske Vognmænd har ca 2000 medlemmer der råder over 9700 varevogne og lastbiler, 59 lokomotiver og en lønsum på ca 5,3 milliarder kroner.
Danske Vognmænd varetager medlemmernes interesser over for politikere og myndigheder – både i Danmark og Europa.

Danske Vognmænd har 35 ansatte der rådgiver og uddanner foreningens medlemmer. Danske Vognmænd fungere ligeldes som arbejdsgiverforening for den danske transportbranche. Læs mere her.


Dansk Transport og Logistik som organisation

DTL er en landsdækkende organisation, som består af 28 lokal- og specialforeninger, fire regionskontorer, et kommercielt selskab, et EU-kontor i Bruxelles og et hovedkontor i København.

Lokalforeninger

Dansk Transport og Logistik’s lokalforeninger varierer i størrelse, men er alle et forum for både det faglige og sociale netværk. Det er op til hver enkelt forening, hvor ofte man mødes og hvad der er på dagsordenen.

Regioner

DTLs lokalforeninger er tilsluttet 4 regioner: Region Øst, Region Syd, Region Midt/Nord og Region Hovedstaden. Herudover har DTL Region Special, som samler DTLs Specialforeninger og enkeltvirksomheder.

Servicekontorer

DTLs lokale servicekontorer er medlemmernes primære indgang til dagligdagens praktiske spørgsmål. Kontorerne ligger i Viborg, Vejle og Roskilde.

Tungvognsspecialisten

Tungsvognsspecialisten (TVS) er DTLs kommercielle selskab, som både servicerer DTLs medlemmer til rabatpriser og øvrige kunder til markedspriser. TVS står for salg af produkter, eksempelvis Tacho Online.

Nordic Logistics Association

Nordic Logistics Association (NLA) er DTLs repræsentation i Bruxelles. Faktisk er det et nordisk kontor, der ejes i fællesskab brancheforeningerne i Sverige, Danmark og Norge – mens Finland er med som associeret medlem. NLA påvirker de Europæiske beslutningstagere på vegne af over 20.000 nordiske vognmænd.

Dansk Transport og Logistik’s hovedkontor

Hovedkontor for Dansk Transport og Logistik er det administrative centrum og er at finde på adressen Grønningen 17, 1270 København (tæt på Østerport). Her ligger erhvervspolitisk afdeling, som udvikler Dansk Transport og Logistik’s politiske sager. Her ligger kommunikationsafdelingen, som varetager pressekontakt og hjemmesiden. Og her ligger administration, som står for økonomien.

DTLs arbejdsgiverforening

DTL har sin egen arbejdsgiverorganisation, DTL-A, som har 700 medlemmer. DTL-A rådgiver sine medlemmer om arbejdsretlige og juridiske spørgsmål. For eksempel om overenskomsten.

DTL er desuden medlem af Dansk Erhverv.


Kontakt
Tel. +45 70159500
Fax +45 70159502
E-mail: dtl@dtl.eu
Web: http://dtl.eu

Adresse
Dansk Transport og Logistik
Grønningen 17
Postboks 2250
1019 København K
Danmark

CVR-nr. 21251607 (se mere på proff.dk)

Gratis flyttetilbud på flytning i hele Danmark

Nemt og bekvemt

Få gratis flyttetilbud fra alle de bedste flyttefirmaer i Danmark.

Nemt & trygt

Alle flyttefimaer på flytr.dk er kvalitets- og forsikringsgodkendte.

Seneste Artikler

Så mange penge bruger vi danskere om året når vi flytter
Artikler & Guides

Så mange penge bruger vi danskere om året når vi flytter

Vi danskere flytter mere end vi historisk set har gjort før og vi bruger ligeledes flere penge på andet end flyttefirma og flyttekasser. ...
Hvordan flytter man fra Danmark til Grønland og hvad er værd at vide?
Artikler & Guides

Hvordan flytter man fra Danmark til Grønland og hvad er værd at vide?

Der rejser sig mange spørgsmål når tankerne falder på at flytte fra Danmark til Grønland. Har man brug for pas, bruger man NemID, ...
Hvad koster det at flytte og hvordan regner man det ud?
Artikler & Guides

Hvad koster det at flytte og hvordan regner man det ud?

Hvad koster det at flytte? – er et godt spørgsmål og svaret er ikke nødvendigvis simpelt. Læs med her hvor vi gennemgår hvordan ...