fbpx

Dansk Møbeltransport Forening (DMF)

Dansk Møbeltransport Forening (DMF), er en specialforening under DTL Danske Vognmænd. Dansk Møbeltransport Forening er etableret i 1901 og har base i Roskilde. DTL varetager og understøtter interesserne for sine medlemmer (flytte- og transportfirmaer). DMF er den flyttebranchens førende brancheforening og det kræver en høj forretningsmoral at blive medlem af Dansk Møbeltransport Forening. Dansk Møbeltransport Forening er kundens garanti for at der handles med en flyttevirksomhed der lever op til markedets højeste standarder og efterlever DMF´s Almindelige Vilkår.

Dansk Møbeltransport Forening’s medlemmer er flyttefirmaer som beskæftiger sig med flytninger og transport for private- og erhvervsvirksomheder samt opbevaringsfaciliteter under sikre vilkår – nationalt og internationalt. Danske møbeltransportører er gennem DMF, medlemmer af den mest eksklusive klub i transporterhvervet. Det er langt fra alle flyttefirmaer der bliver optaget i foreningen. Nogle flyttefirmaer har svært ved at leve op til den høje forretningsmoral, som kræves af et DMF-medlem.

Det er desværre ikke alle flyttefirmaer der lever op til normerne.
De organiserede flyttefolk har et anstrengt forhold til de små køretøjer under 3.500 kg. I DMFs øjne lever disse bilers ejere ikke altid op til normerne for den gode forretningsskik, som gælder i den organiserede del af flyttebranchen.

Hvorfor vælge et flyttefirma der er medlem af Dansk Møbeltransport Forening

Tryghed ved flytning

Dansk Møbeltransport Forening (DMF) består af medlemmer, der vil flytte professionelt, optræde reelt og være bevidst om det ansvar det er at håndtere andre menneskers ejendele. DMF ved, at mennesker erhverver sig mange ting med store værdier gennem tiden – både reelle værdier og ting med store affektionsværdier.

Erfaring, omtanke og professionalisme.

Når man skal flytte, ønsker man som kunde et flyttefirma der behandler ens ting med respekt – dette gør DMF medlemmer.

Effektiv og hurtig flytning

DMF arbejder hele tiden med udvikling og de fælles erfaringer DMF foreningens medlemmer opbygger, kommer alle medlemmer til gode – og dermed også alle kunder, der bruger et DMF medlem til flytteopgaven. DMF har det korrekte tidsbesparende udstyr og specialudstyrede flyttevogne skåner dine ting bedst muligt.

Sikkerhed ved flytning

Det er obligatorisk for Dansk Møbeltransport Forenings medlemmer at have en flytte-ansvarsforsikring, der dækker kundens flyttegods hvis uheldet er ude. DMF er din garanti for at du som kunde får en sikker og tryg behandling, når du vælger et flyttefirma, som er medlem af Dansk Møbeltransport Forening.

Læs også:
Flytningens ABC
Dansk Møbeltransport Forening Almindelige Betingelser


Kontakt DMF
Tel. +45 33212414
E-mail: dmf@flytning-dmf.dk
Web: flytning-dmf.dk

Adresse
Dansk Møbeltransport Forening
Københavnsvej 265
4000 Roskilde
Danmark

CVR-nr. 11695671 (se mere på proff.dk)

Gratis flyttetilbud på flytning i hele Danmark

Nemt og bekvemt

Få gratis flyttetilbud fra alle de bedste flyttefirmaer i Danmark.

Nemt & trygt

Alle flyttefimaer på flytr.dk er kvalitets- og forsikringsgodkendte.

Seneste Artikler

Så mange penge bruger vi danskere om året når vi flytter
Artikler & Guides

Så mange penge bruger vi danskere om året når vi flytter

Vi danskere flytter mere end vi historisk set har gjort før og vi bruger ligeledes flere penge på andet end flyttefirma og flyttekasser. ...
Hvordan flytter man fra Danmark til Grønland og hvad er værd at vide?
Artikler & Guides

Hvordan flytter man fra Danmark til Grønland og hvad er værd at vide?

Der rejser sig mange spørgsmål når tankerne falder på at flytte fra Danmark til Grønland. Har man brug for pas, bruger man NemID, ...
Hvad koster det at flytte og hvordan regner man det ud?
Artikler & Guides

Hvad koster det at flytte og hvordan regner man det ud?

Hvad koster det at flytte? – er et godt spørgsmål og svaret er ikke nødvendigvis simpelt. Læs med her hvor vi gennemgår hvordan ...