fbpx
Sådan finder og vælger du det rette flyttefirma

Sådan finder og vælger du det rette flyttefirma

Der findes mange flyttefirmaer man kan vælge imellem når man skal flytte – nogle bedre end andre. Det er vigtigt at du som kunde med omhu vælger hvilket flyttefirma der skal varetage din flytning.

Hvordan vælger man flyttefirma?

Når du beslutter dig for at benytte et flyttefirma til din flytning er det en god ide at bruge lidt tid på at vælge det rigtige flyttefirma. Der findes mange dygtige og professionelle flyttefirmaer, men ind imellem er der desværre nogle sorte får. Er du uheldig at vælge deyt forkerte flyttefirma kan du som kunde ende med at tabe penge og genstande du holder af. Nogle af de ting der kendetegner de useriøse flyttefirmaer er at de tilbyder en lav timeløn og ønsker kontant afregning. En afregning som ofte er over den aftalte pris. Til at hjælpe dig til at undgå at blive skuffet af useriøse flyttefirmaer får dsu her 3 gode tips til at vælge det bedste flyttefirma.

1. Kontroller hvem der står bag flyttefirmaet

Nogle flyttefirmaer lukker ned og starter op igen kort efter med et nyt navn. Det kan for eksempel skyldes at flyttefirmaet har fået for mange klager, negatibve anmelderser på Trustpilot mv. eller er gået økonomisk konkurs mv. Til at kontrollere validiteten på et flyttefirma kan du under flyttefirmaer se virksomhedsinformation for de enkelte flyttefirmaer. Infomration som eks. flyttefirmaets historie, størrelse, ejer, økonomi og virksomhedstype (ApS, A/S osv) mv. kan være behjælpeligt i vurderingen af flyttefirmaet.

2. Benyt andres erfaringer med et flyttefirma

De fleste af os har erfaringer med flyttefirmaer – så spørg dig omkring blandt familie, venner og kolleger og hør om nogen er flyttet for nylig, hvilket flyttefirma de har benuyttet mv. Måske kan de anbefale eller fraråde bestemte flyttefirmaer.

3. Få en skriftlig aftale med det flyttefirma du vælger

Det er ern rigitg god ide at du som kunde får en skriftlig aftale hvor prisen på flytningen, omfanget af flyttearbejdet og alle øvrige detaljer indgår. Betal altid kun efter flytningen er udført ved hjælp af enten betalingskort eller faktura – således der er dokumentation for betaling.

Flytr - Flytr
07/08/2018 af
Gratis flyttetilbud på flytning i hele Danmark

Nemt og bekvemt

Få gratis flyttetilbud fra alle de bedste flyttefirmaer i Danmark.

Nemt & trygt

Alle flyttefimaer på flytr.dk er kvalitets- og forsikringsgodkendte.

Seneste Artikler

Så mange penge bruger vi danskere om året når vi flytter
Artikler & Guides

Så mange penge bruger vi danskere om året når vi flytter

Vi danskere flytter mere end vi historisk set har gjort før og vi bruger ligeledes flere penge på andet end flyttefirma og flyttekasser. ...
Hvordan flytter man fra Danmark til Grønland og hvad er værd at vide?
Artikler & Guides

Hvordan flytter man fra Danmark til Grønland og hvad er værd at vide?

Der rejser sig mange spørgsmål når tankerne falder på at flytte fra Danmark til Grønland. Har man brug for pas, bruger man NemID, ...
Hvad koster det at flytte og hvordan regner man det ud?
Artikler & Guides

Hvad koster det at flytte og hvordan regner man det ud?

Hvad koster det at flytte? – er et godt spørgsmål og svaret er ikke nødvendigvis simpelt. Læs med her hvor vi gennemgår hvordan ...