Hvad koster det at flytte og hvordan regner man det ud?

Hvad koster det at flytte? – er et godt spørgsmål og svaret er ikke nødvendigvis simpelt. Læs med her hvor vi gennemgår hvordan flyttefirmaet udregner prisen for en flytning og hvad du skal være opmærksom på når du bestiller tilbud fra flyttefirmaerne.

Flytning med flyttefirma i København

Hvordan finder du det rigtige flyttefirma i København og hvad skal du lægge vægt på? Her er nogle tips til, hvordan du kan navigere rundt i flyttejunglen og finde det helt rigtige flyttefirma

Skal man flytte selv eller bestille et flyttefirma?

Der er flere forskellige måder at flytte på – man kan vælge at gøre selv eller man kan vælge at bestille et flyttefirma. Læs om de fordele og ulemper der er ved de forskellige måder at flytte på.

Der kan være stor forskel på flyttepriser

800.000 danskere flytter bolig hvert eneste år og det være svær at finde et trygt og billigt flyttefirma med serviceorienterede flyttefolk. De fleste af de omkring 800.000 årlige flytninger i Danmark bliver foretaget med hjælp fra professionelle flyttefirmaer.

Når du skal flytte hjem til Danmark fra udlandet

Overvejer du at flytte hjem til Danmark igen efter et ophold i udlandet? Så er der en række forhold, som er gode at få afklaret, inden du vender næsen hjemad – ikke mindst i forhold til din økonomi. 1. Hvor skal du bo? Når du skal flytte hjem fra udlandet, er boligen i Danmark ofte […]

Sådan klager man over en flytning

Her en liste med praktiske råd til hvordan man forholder sig det at skulle klage og indhente erstatning når flyttefirmaer beskadiger møbler og gods mv. under flytning.

Sådan flytter du adresse i forbindelse med flytning

Når du flytter har du pligt til at oplyse din nye adresse senest fem dage, efter du har skiftet bopæl. Flyttedatoen er fra den dag du flytter ind – det vil sige, når du har flyttet dine ejendele og overnatter på adressen.

Få helt styr på din forsikring når du flytter

Det kan blive dyrt ikke have styr på sin forsikring i forbindelse med flytning. Når man skal flytte er ekstra vigtigt at have helt styr på sine forsikringsforhold så man er dækket ind hvis dele af indbo bliver skadet eller forsvinder undervejs.

Hvilke forsikringer bør man have når man skal flytte?

Det er vigtigt at have styr på sine forsikringer når man skal flytte – det kan blive en dyr og ubehagelig oplevelse ikke at være dækket af sin forsikring.. Når man skal flytte er der primært to typer forsikring du bør have styr på, indboforsikring og husforsikring.

Vi bliver boende længere tid samme sted før vi flytter

Flytninger 2015 I en opgørelse fra Danmarks Statistik fremgår det at vi i 2015 boede længere tid samme sted før vi flytter, end vi har gjort tidligere. Parcel- og stuehuse der blev fraflyttet og efterladt tomme i 2015 havde i gennemsnit været beboet af samme familie i ca 14 år mod kun 12,3 år i […]

Hvor meget flytter danskerne?

Ifølge Danmarks Statistik, er danskere blandt de borgere inden for EU, der flytter mest – kun overgået af svenskerne.

Thisted Flytteforretning får ny ejer

Flyttefirmaet Thisted Flytteforretning er blevet solgt til Vognmand Henning Christensen, Thisted. Vognmand Henning Christensen har nu to flyttefirmaer. I 35 år har han været vognmand med sit flyttefirma HC Flytte- og Budservice. Den 1. maj købte han flyttefirmaet Thisted Flytteforretning efter Bjarne Andersen, som har valgt at gå på efterløn. Henning Christensen fortæller, at han […]