Hvordan flytter man fra Danmark til Grønland og hvad er værd at vide?

Der rejser sig mange spørgsmål når tankerne falder på at flytte fra Danmark til Grønland. Har man brug for pas, bruger man NemID, hvor kan man bo og hvordan får man sine møbler med mv. Læs med her, hvor vi kommer omkring hvad man bør vide når man skal forberede sig på flytte fra Danmark til Grønland.

Hvad koster det at flytte og hvordan regner man det ud?

Hvad koster det at flytte? – er et godt spørgsmål og svaret er ikke nødvendigvis simpelt. Læs med her hvor vi gennemgår hvordan flyttefirmaet udregner prisen for en flytning, hvad du skal være opmærksom på når du bestiller tilbud fra flyttefirmaerne samt hvilke andre typer udgifter man skal påregne ud over selv flytningen.

Flytning med flyttefirma i København

Hvordan finder du det rigtige flyttefirma i København og hvad skal du lægge vægt på? Her er nogle tips til, hvordan du kan navigere rundt i flyttejunglen og finde det helt rigtige flyttefirma

Skal man flytte selv eller bestille et flyttefirma?

Der er flere forskellige måder at flytte på. Man kan enten vælge at håndtere flytningen selv eller man kan vælge at hyre et flyttefirma. Her kan du læse mere om de forskellige fordele og ulemper der kan være ved de forskellige måder at flytte på.

Der kan være stor forskel på flyttepriser

800.000 danskere flytter bolig hvert eneste år og det være svær at finde et trygt og billigt flyttefirma med serviceorienterede flyttefolk. De fleste af de omkring 800.000 årlige flytninger i Danmark bliver foretaget med hjælp fra professionelle flyttefirmaer.

Når du skal flytte hjem til Danmark fra udlandet

Overvejer du at flytte hjem til Danmark igen efter et ophold i udlandet? Så er der en række forhold, som er gode at få afklaret, inden du vender næsen hjemad – ikke mindst i forhold til din økonomi.

Sådan klager man over en flytning

Det er desvære ikke altid at en flytning går som man havde håbet eller forventet. Man er lige kommet på plads i sn nye bolig og – pludselig ser man er der er kommet en ridse i gulvet eller ting mangler i flyttekassen. Hvad gør man? Her en liste med praktiske råd til hvordan man forholder sig det at skulle klage og indhente erstatning når flyttefirmaer beskadiger møbler og gods mv. under flytning.

Få helt styr på din forsikring når du flytter

Det kan blive dyrt ikke have styr på sin forsikring i forbindelse med flytning. Når man skal flytte er ekstra vigtigt at have helt styr på sine forsikringsforhold så man er dækket ind hvis dele af indbo bliver skadet eller forsvinder undervejs.

Hvilke forsikringer bør man have når man skal flytte?

Det er vigtigt at have styr på sine forsikringer når man skal flytte – det kan blive en dyr og ubehagelig oplevelse ikke at være dækket af sin forsikring.. Når man skal flytte er der primært to typer forsikring du bør have styr på, indboforsikring og husforsikring.

Hvor meget flytter danskerne?

Ifølge Danmarks Statistik, er danskere blandt de borgere inden for EU, der flytter mest – kun overgået af svenskerne.

Thisted Flytteforretning får ny ejer

Flyttefirmaet Thisted Flytteforretning er blevet solgt til Vognmand Henning Christensen, Thisted. Vognmand Henning Christensen har nu to flyttefirmaer